Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Ny mand i KL's bestyrelse

Rådmand Thomas-Kastrup-Larsen fra Aalborg træder ind i KL's bestyrelse som afløser for Jan Trøjborg
9. MAJ 2012 15.56

AALBORG: Det bliver rådmanden for sundhed og bæredygtig udvikling i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen (S), der træder ind i KL's bestyrelse som afløser for KL's formand Jan Trøjborg, der døde i søndags. Det skriver KL.

- Der er store udfordringer for vores velfærdssamfund på grund af den stramme økonomi og den demografiske udvikling. Her synes jeg, KL skal være en aktiv partner, som er med til at udvikle nye løsninger. Vi skal angribe udfordringerne, for ellers er der andre, der kommer til at sætte dagsordenen, siger Thomas Kastrup-Larsen.

Han bakker stærkt op om den fornyelse af KL, som bestyrelsen for nylig har vedtaget, og som blandt andet sigter på, at KL skal være mere offensiv og dagsordensættende:

- I KL skal vi være endnu bedre til at få vores synspunkter igennem. Og vi skal være mere opsøgende over for Christiansborg-politikere, siger Thomas Kastrup-Larsen, der ved næste års kommunalvalg er opstillet som borgmesterkandidat for Socialdemokraterne som afløser for borgmester Henning G. Jensen.

Aalborg Kommune har ikke været repræsenteret i KL's bestyrelse siden 1990
Thomas Kastrup-Larsen, 39, har siddet i Aalborg byråd siden 1998.
Han er i forvejen medlem af KL's Social- og Sundhedsudvalg.
Han er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet.
Thomas Kastrup-Larsen bor i det vestlige Aalborg. Han er gift og har tre børn.

Foto: Aalborg Kommune

tsp