Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Venstrefolk vil have Geller

Kampen om at blive Venstres borgmesterkandidat i Aalborg er skudt i gang
KORT NYT26. OKT 2011 7.00

AALBORG: Venstre-folk fra Nordjylland foretrækker sygeplejerske og byrådsmedlem Marian Geller som borgmesterkandidat i stedet for den nuværende rådmand for teknik og miljø, Mariann Nørgaard, skriver DR Nordjylland.

- Politikken i Aalborg Byråd er blevet for Aalborg-centreret. Vi er blevet forbigået herude, og det har Mariann Nørgaard været med til. Marian Geller derimod er opmærksom på alle yderområder i kommunen, siger Steen Mejdahl Christensen, som er formand for Hals Erhvervsforening og med i den lokale vælgerforenings bestyrelse.

Han bakkes op af formanden for vælgerforeningen i Nibe Vest, Liselotte Staun, som påpeger, at Mariann Nørgaard har tabt valget til Socialdemokraterne to gange og gik tilbage ved sidste valg.

Det er Henning G. Jensens afsløring af, at han forlader borgmesterposten i Aalborg om to år, der har speedet kandidat-debatten i Venstre op. S-borgmesterkandidaten er endnu ikke udpeget, og flere navne er i spil, blandt andre rådmand Thomas Kastrup-Larsen og medlem af folketinget Orla Hav.

terp