Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Klaus Majgaard ny kommunaldirektør i Furesø

Furesø Byråd har henter ny kommunaldirektør i Odense. Det bliver den 44-årige Klaus Majgaard
31. MAR 2011 9.32

FURESØ / ODENSE:  Klaus Majgaard skal fra den 1. maj stå i spidsen for arbejdet med økonomistyring, effektivisering samt nytænkning i Furesø Kommune.

Klaus Majgaard kommer fra en stilling som administrerende direktør for Børn- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune, hvor han har været siden 2007.

- Vi glæder os til at tage fat på samarbejdet med Klaus Majgaard. Han er en kompetent og erfaren leder med stor indsigt i økonomistyring, effektivisering og innovationstænkning. Samtidig har Klaus konkret erfaring fra maskinrummet med at styre et af de helt store kommunale kerneområder. Vi er overbeviste om, at han i samspil med byrådet og borgerne kan være med til at videreudvikle Furesø Kommune, siger borgmester Ole Bondo Christensen.

En stærk profil
Furesøs nye kommunaldirektør er uddannet cand. scient. adm. fra Roskilde Universitetscenter og har tidligere været bl.a. konsulent i Deloitte, kontorchef i Økonomistyrelsen og direktør for Børn og Kultur i Fredericia Kommune.

Derudover er Majgaard adjungeret professor i offentlig ledelse og styring på Copenhagen Business School (CBS) samt formand for Børne- og Kulturchefforeningen.

Klaus Majgaard overtager posten fra Michael Schrøder, der i februar blev kommunaldirektør i Dragør Kommune.

 cgt