Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

ATP bygger nyt i Holstebro

Udbetaling Danmark skal bo centralt i nybygget fireetagers byggeri med op til 278 arbejdspladser
21. JUN 2011 6.59

HOLSTEBRO:  Projektorganisationen kan nu offentliggøre, hvor centret i Holstebro skal bygges. Centret får en meget central beliggenhed på Hostrupvej i gåafstand fra centrum og banegården og helt tæt på det overordnede vejnet.

ATP og datterselskabet ATP Ejendomme, der er bygherre, har netop valgt Sjælsø A/S som totalentreprenør for opførelsen af byggeriet, der er tegnet af Cebra Arkitekter A/S. Huset er disponeret til op til 278 arbejdspladser, fordelt på fire etager og 4.600 kvm.

Trafikalt god beliggenhed
- Med en beliggenhed så tæt på både centrum, bus, banegård samt hovedvejsforbindelser til det øvrige Jylland, gør vi det så nemt, vi kan, for vores medarbejdere. Samtidig har vi valgt et hus, der på alle måder lever op til de krav, vi stiller til arbejdsmiljø, indretning, kvalitet og økonomi.

- Huset har også et spændende arkitektonisk udtryk. Alt i alt ser vi meget frem til at åbne dørene for vores nye arbejdsplads, hvorfra vi i fremtiden skal yde god borgerservice for mange tusinde borgere, siger Lilian Mogensen, der er formand for Udbetaling Danmarks styregruppe og forretningsdirektør i ATP.

Centret i Hillerød bliver placeret i forbindelse med ATP's hovedsæde på Kongens Vænge 8. Centret i Haderslev skal bygges i byens nye havnemiljø, og i Vordingborg skal der ligeledes bygges nyt på adressen Kuskevej 1. Centret i Frederikshavn flytter ind på Havnepladsen 9 i byens gamle toldkammerbygning og de tilhørende nyere bygninger.