Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

To centerdirektører ansat

Centerdirektørerne for Udbetaling Danmark i Holstebro og Vordingborg er nu fundet blandt de kommunale ledere, der følger med opgaverne til ATP
1. JUN 2011 12.27

HOLSTEBRO / VORDINGBORG: Lene Hougaard-Enevoldsen bliver centerdirektør i Holstebro samt for filialen i Aarhus. Marianne Johansen Knudsen bliver centerdirektør i Vordingborg. De to er i dag ansat i henholdsvis Aarhus Kommune og Lolland Kommune, oplyser ATP.

I tiden fra nu og frem mod centeråbningerne den 1. oktober 2012 vil de nyansatte direktører bistå Udbetaling Danmarks projektorganisation i det forberedende arbejde - dog kun i det omfang, det er muligt sideløbende med deres nuværende ansvar i Aarhus og Lolland kommuner.

Centerdirektørerne for Udbetaling Danmarks centre i Frederikshavn, Haderslev og Hillerød ventes afklaret i løbet af andet halvår 2011.

Derudover forventer projektorganisationen at offentliggøre navnene på de fem centres øvrige ledere i slutningen af juni. Det drejer sig om sektionschefer og afdelingschefer, som ATP rekrutterer blandt de 55 nuværende kommunale ledere, som kommunerne meldte navne ind på i marts.

 

ka