dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger
Lov om betalingsring udskudt

Lov om betalingsring udskudt

Ifølge Statsministeriet kommer der først en betalingsringslov sidst i marts. DF indkalder til samråd om sagen
15. FEB 2012 6.37

Loven om en måske kommende betalingsring om København er nu udskudt til marts. Det oplyser Statsministeriet.

Oprindeligt skulle lovforslaget om betalingsringen have været fremsat i slutningen af januar, men på grund af uenighed blandt regeringspartierne Socialdemokraterne, Radikale og SF og stor modstand fra omegnsborgmestrene er det gang på gang blevet udskudt.

Herlevs borgmester, Thomas Gyldal Petersen (S), betegner sagen som  en en farce.

- Hvis det her er et udtryk for, at man fra regeringens øverste ledelse har brug for at få svar på alle de spørgsmål, som blandt andet jeg har stillet, er det en god ting. For når de spørgsmål bliver besvaret, så tror jeg, man kommer frem til, at denne betalingsring ikke kan blive til noget, siger han til DR København.

Samråd
Dansk Folkepartis Trafikordfører Kim Christiansen har nu indkaldt transportministeren og finansministeren i samråd om sagen.

- Det sejler for regeringen også på dette punkt. Nu forsøger Statsminister Helle Thorning at dække sig ind under travlhed med formandskabet i EU. Nu er det jo ikke Statsministeren der skal udforme lovforslaget , men derimod Finansminister - som ikke har pengene , Skatteministeren - da det er en simpel skat , og endelig Transportministeren - da det drejer sig om infrastruktur, siger Kim Christiansen.

cgt