Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Betalingsring kan koste regeringsmagten

Tidligere borgmester i Herlev, Kjeld Hansen (S), mener, at vælgerne i forstæderne vil straffe socialdemokraterne, hvis betalingsringen bliver som planlagt
KORT NYT20. DEC 2011 10.24

HOVEDSTADEN: Hvis S-R-SF regeringen gennemfører betalingsringen, som  den nu er planlagt - d.v.s. følgende grænsen mellem København og omegnskommunerne, så kan det komme til at koste Helle Thorning statsministerposten, advarer Kjeld Hansen. Det fortæller Berlingske.

Dén placering af betalingsringen vil efter borgmestrene i omegnskommunernes mening nemlig medføre, at hovedstadens trængselsproblemer blot flyttes til deres kommuner. Og det vil vælgerne i de traditionelt socialdemokratiske omegnskommuner vide at straffe.

- Det vil helt klart skade Socialdemokraternes vælgertilslutning. Ikke nødvendigvis ved kommunalvalget, men ved folketingsvalget. Man jokker på borgerne i de store socialdemokratiske bastioner, som har båret det her parti ressourcemæssigt og leveret varen den ene gang efter den anden. Det er klart, at det vil de ikke finde sig i, og det skal de heller ikke, siger Kjeld Hansen til avisen.

mou