Mr. Kommune takker af

Mr. Kommune takker af

Peter Gorm Hansen fik både roser og ridderorden, da han efter 27 år i direktørstolen i går sagde farvel til en organisation, han har præget mere end nogen anden
22. JUN 2011 18.48

Af Benjamin Holst
[email protected]

En massiv kø af fest- og jakkesætsklædte prominentheder fra den kommunale verden sneglede sig i går gennem KL-bygningens solskinsfyldte atrium. For enden stod Peter Gorm Hansen, der efter 27 år siger farvel til posten som direktør for kommunernes landsforening.

- Det er vist ellers kun i det amerikanske senat, man kan sidde så længe, bemærkede KL-formand Jan Trøjborg (S) i receptionens åbningstale.

Det var da også den lange karriere i KL-toppen, der blev fremhævet i flere af talerne, ligesom Peter Gorm Hansens rolle som ivrig frontkæmper for det kommunale selvstyre.

- Peter har altid kæmpet for at kommunerne skulle få en central rolle. En gang i mellem også for central, sagde Trøjborg, som mente at der således var god grund til øgenavnet 'Mr Kommune'.

KL-formanden - den syvende af slagsen i Peter Gorm Hansens tid - kunne ved samme lejlighed overrække en Ridderorden af første grad til den afgående direktør. 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev