DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Efter topmøder i udlandet er der lige betalingsringen

Hjem til ballade:
Efter topmøder i udlandet er der lige betalingsringen

Statsministeren og udenrigsministeren var mandag til møder i Paris og Libyen. Om lidt mødes de i Statsministeriet. Og så skal betalingsringen klares
20. FEB 2012 21.51

 

FOLKETINGET: Nu skal der findes en afklaring på den omstridte betalingsring omkring København. Det synes at være meldingen fra statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), der har indkaldt til møde om ringen i Statsministeriet tirsdag morgen.

Flere medier erfarer, at det er regeringens absolutte top, der skal med. Det er finansminister Bjarne Corydon (S) og skatteminister Thor Möger Pedersen (SF) og udenrigsminister Villy Søvndal (SF).

Striden går på, hvor meget bilisterne skal betale for at krydse ringen og ikke mindst, om pengene skal gå til billigere kollektiv trafik, som SF ønsker eller til bedre kollektiv trafik, som S ønsker.

Kaster man et blik på statsministerens og udenrigsministerens kalendere, kan man godt blive helt forpustet. Mandag havde Helle Thorning-Schmidt møder med den franske præsident i Paris og udenrigsministeren var i Tripoli i Libyen. Efter morgenens møde om betalingsringen, er der ministermødet efterfulgt af statsministerens pressemøde.

cgt