Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Boligministeriet kræver dybtgående undersøgelse

BOLIGSKANDALEN Før man kan komme videre med at finde en løsning på boligskandalen i Randers skal kommune og boligselskab helt til bunds i de ulovlige forhold
KORT NYT26. OKT 2011 19.06

RANDERS / NORDDJURS / SYDDJURS: Der blev ikke givet grønt lys for den løsning på boligskandalen i Randers, som boligselskabet har spillet ud med, da embedsmænd fra Randers onsdag var til møde med embedsmænd i Boligministeriet i København. I stedet skal kommunen nu - sammen med boligselskabet i gang med at undersøge de ulovlige forhold helt til bunds.

- Før vi kan gå videre i sagen, skal vi dybere ned i substansen. Derfor har vi bedt kommunerne og boligforeningen sætte en nærmere undersøgelse i gang, siger afdelingschef Frank Bundgaard fra ministeriet til DR Østjylland.

De ti boligbyggerier, der er opført og overtaget af boligselskabet i modstrid med loven for den almene boligsektor, og finansieret med ulovlige lån, beløber sig til i alat 138 millioner. Randers Kommune har - i modsætning til Norddjurs og Syddjurs - godkendt projekterne uden at opdage de ulovlige forhold.

mou