Boligministeriet kræver dybtgående undersøgelse

BOLIGSKANDALEN Før man kan komme videre med at finde en løsning på boligskandalen i Randers skal kommune og boligselskab helt til bunds i de ulovlige forhold
KORT NYT26. OKT 2011 19.06

RANDERS / NORDDJURS / SYDDJURS: Der blev ikke givet grønt lys for den løsning på boligskandalen i Randers, som boligselskabet har spillet ud med, da embedsmænd fra Randers onsdag var til møde med embedsmænd i Boligministeriet i København. I stedet skal kommunen nu - sammen med boligselskabet i gang med at undersøge de ulovlige forhold helt til bunds.

- Før vi kan gå videre i sagen, skal vi dybere ned i substansen. Derfor har vi bedt kommunerne og boligforeningen sætte en nærmere undersøgelse i gang, siger afdelingschef Frank Bundgaard fra ministeriet til DR Østjylland.

De ti boligbyggerier, der er opført og overtaget af boligselskabet i modstrid med loven for den almene boligsektor, og finansieret med ulovlige lån, beløber sig til i alat 138 millioner. Randers Kommune har - i modsætning til Norddjurs og Syddjurs - godkendt projekterne uden at opdage de ulovlige forhold.

mou  

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev