En hjemmeside, hvor offentligt ansatte bliver hængt ud med navn, adresse og andre oplysninger, har skabt stor diskussion omkring hvor meget offentligt ansatte skal kunne tåle.
- Det er arbejdsgiverens ansvar at sørge for, at ansatte, der bliver hængt ud på nettet, får den hjælp og støtte, som de har behov for. Og det kan hjælpe gevaldigt, hvis man har et sæt retningslinjer i skuffen, som man kan hive frem og gå ud fra, hvis en medarbejder ender i gabestokken, siger HK/Kommunals arbejdsmiljøekspert, Niels Jakobsen.
Ifølge arbejdsmiljøeksperten er det især vigtigt, at arbejdsgiverne har en plan for, hvem der skal kontakte de relevante myndigheder, hvis ansatte bliver udsat for personangreb, ligesom det også er vigtigt at have et beredskab klart, til at hjælpe, hvis det skulle gå ud over en ansat psykisk eller fysisk. Det skriver HK/Kommunal i deres medlemsblad.
lcl
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.