Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Årets leder i 2011 skifter job

Kommunaldirektør Bo Rasmussen forlader Albertslund og bliver topchef i Gladsaxe
18. APR 2012 8.40

ALBERTSLUND: Albertslund Kommunes kommunaldirektør gennem seks år, Bo Rasmussen, skifter job. Fra 1. juni bytter han kommunaldirektørstolen i Albertslund ud med en tilsvarende stilling i Gladsaxe, oplyser Albertslund.

- Efter seks fantastiske år i Albertslund, hvor jeg har været med til at præge såvel organisation som strategi, synes jeg tiden var kommet til at søge nye udfordringer i en større kommune, siger Bo Rasmussen, der i 2011 blev årets kommunale topleder.

Borgmester Steen Christiansen (S) siger om Bo Rasmussens valg om nu at forlade Albertslund Kommune:

- Det giver naturligvis altid lidt uro, når gode og afgørende folk forlader kommunen, men på den anden side er det også de præmisser, en moderne organisation må indrette sig efter. Tiden hvor folk blev et helt arbejdsliv på samme arbejdsplads er forbi. Så jeg ser det som et særdeles positivt træk, at de folk, der har udviklet sig i Albertslund Kommune, er attraktive for andre kommuner.

Indtil stillingen som kommunaldirektør besættes, konstitueres direktør for Børne- og Ungeforvaltningen, Jette Runchel, i stillingen fra den 1. juni 2012.

I Gladsaxe efterfølger Bo Rasmussen Marius Ibsen.ka