Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Marius Ibsen forlader Gladsaxe

Gladsaxes kommunaldirektør gennem 20 år Marius Ibsen har tirsdag meddelt, at han går på pension 1. juni 2012
22. NOV 2011 15.39

GLADSAXE: Marius Ibsen er en af de kommunaldirektører, der har siddet længst i embedet. Han kom til Gladsaxe Kommune 1. januar 1992 med en fortid som kontorchef i Finansministeriet og i Indenrigsministeriet.

Kommunal virksomhed og kommunal økonomi har altid optaget ham meget og han har stor viden og indsigt i byrdefordeling, bloktilskud, udligning og alle de andre fordelingspolitiske tiltag i samspillet mellem stat og kommuner, og kommunerne imellem. Blandt andet derfor er han kendt og højt respekteret blandt kollegaer og politikere i hele den kommunale verden. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Om Marius Ibsens afgang siger Gladsaxes borgmester Karin Søjberg Holst (S):

- Marius Ibsen har gjort en fantastisk indsats for Gladsaxe, og kan tage en stor del af æren for, at Gladsaxe Kommune er en sund og veldrevet kommune, både på det økonomiske og det administrative område. Han og jeg har haft et godt og tillidsfuldt samarbejde, og han har betydet meget for den positive udvikling, ikke kun i Gladsaxe, men for alle de tværkommunale projekter, vi har taget del i gennem årene.

- Senest kan jeg nævne letbanesamarbejdet mellem kommunerne langs Ring 3, Region Hovedstaden og Staten. Det, at det lykkedes at få forhandlet alle brikker på plads, så borgerne i hovedstadsområdet fra 2020 kan tage letbanen rundt om hovedstaden, er i høj grad Marius Ibsens fortjeneste, siger altså Karin Søjberg Holst.

Hvordan processen med at finde Marius Ibsens efterfølger skal foregå, afgøres af Gladsaxe Kommunes Økonomiudvalg på et møde i december.

mou