dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

ESCO-projekter bliver 'best practice'

Middelfart og Høje-Taastrup kan nu dokumentere vedvarende energibesparelser som resultat at to ambitiøse ESCO-samarbejder
KORT NYT17. FEB 2012 13.23

MIDDELFART/HØJE-TAASTRUP: Disse to projekter blåstemples nu som 'best practice' af den uafhængige, globale rådgivnings- og medievirksomhed, International Data Corporation (IDC).

IDC har udvalgt Middelfart og Høje-Taastrup projekterne, fordi de begge viser styrken i at indgå tætte partnerskaber, hvor begge parter har et fælles ansvar for at omsætte energiløsningen til en vedvarende forbedring af driftsøkonomien og dermed gøre investeringen rentabel for såvel kommunen som energiselskabet.

Samtidig understreger IDC i sin motivation, at både Middelfart og Høje-Taastrup udover betydelige og vedvarende besparelser på el, varme og vandforbrug med den systematiske energiindsats også har imødekommet et efterslæb i vedligeholdelsen af den kommunale bygningsmasse. Det skriver Ugens Erhverv.

Begge kommuner har i ESCO-projektet arbejdet sammen med Schneider Electric - en virksomhed specialisert i energioptimering og energistyring.

lcl