En Randers-stikker, nye direktører og ingen adgang for Kina-kritikere

SKET I UGEN: Vi kommer landet rundt i årets 48. uge. Den sidste efterårsuge, ugen inden julemåneden og ugen hvor balladen i Randers og sagen mod Britta fortsatte - og Odense måske er på vej i modvind.
30. NOV 2019 9.19

Månedens sidste uge er lig med navnenyt i toppen af hierarkiet og nyt fra Britta-sagen, hvor tiltaltes advokat, Nima Nabipour, snart har opbrugt dommerens tålmodighed. I mellemtiden kan en kulturel aflysning i Odense få politiske konsekvenser, mens ting og sager er kommet ud fra et ellers lukket møde i Randers.

Haderslev og 3F's a-kasse røg i totterne på hinanden i uenighed om behandling af de ledige.

A-kasse i kritik af Haderslev for 'pres' for sanktioner mod ledige

Haderslev beklager a-kasse-sag efter kritik

De indbyrdes stridigheder og langvarige konflikter i kølvandet på omkonstitueringen i Randers Byråd sprang ud i lys lue med voldsomme beskyldninger fra lukkede møder.

Randers-chefer beskyldt for 'stikkeri' på lukket byrådsmøde

Mandag Morgen regnede på, hvor mange mennesker, ghettoplanen vil flytte på grund af reglerne for hårde ghettoer. Det blev til en del.

11.000 skal flytte på grund af ghettoplanen

Britta var igen på banen - eller rettere sagt vidnerne imod hende. Blandt andet fortalte vicedirektør i Socialstyrelsen Rikke Thoning, at det har kostet styrelsen ti mio. kr. at finde hoved og hale i svindlen.

Styrelse brugte over ti mio. kr. på at undersøge svindel

Kinesiske regimekritikere blev aflyst under påskud af overbooking i Odense - der er bare ikke andre bookinger i kalenderen. 

Odeon meldte alt optaget i 2020 for kritisk Kina-trup

Sag om aflyst systemkritisk kinesisk show skal i byråd

Region Midtjylland hentede ny direktør i Silkeborg, mens endnu et par kommuner benyttede månedens sidste uge til at ansætte nye chefer for den offentlige administration.

Silkeborgdirektør bliver ny koncerndirektør i regionen

Struer henter ny kommunaldirektør i Hedensted

Erfaren leder bliver ny kommunaldirektør i Dragør

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt