Silkeborg-direktør bliver koncerndirektør i regionen
Foto: Region Midtjylland

Silkeborg-direktør bliver koncerndirektør i regionen

Anders Kjærulff skifter fra direktør i Silkeborg Kommune til koncerndirektør i  Region Midtjylland.
28. NOV 2019 14.36

MIDTJYLLAND / SILKEBORG: Regionsrådet i Region Midtjylland har nu sat navn på, hvem der fra 1. januar skal være ny koncerndirektør og medlem af regionens direktion. Valget er faldet på en topleder med baggrund i den kommunale verden, Anders Kjærulff fra Silkeborg Kommune.

- Anders Kjærulff har erfaring med at drive store og komplekse velfærdsområder. Han er ambitiøs og klar på sine mål og samtidig en god netværker med en lyttende og involverende ledelsesstil. Det mix er afgørende, når man skal lede store forandringsprocesser, siger Anders Kühnau (S), regionsrådsformand.

Anders Kjærulff er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet, 59 år og bor i Herning. Hans arbejdsliv startede som AC-fuldmægtig i Herning og Aarhus kommuner. Den første lederstilling fik han som sekretariatsleder i den gamle Hadsten Kommune i 1989. Siden har der stået ledelse på dagens program, primært inden for social-, sundheds- og kulturområdet.

Han kom til Silkeborg Kommune som direktør i 2016 efter syv år som direktør i Holstebro Kommune. I Silkeborg Kommune er han i dag medlem af direktionen og har det overordnede ansvar for sundheds- og ældreområdet, psykiatri-, handicap- og socialområdet samt beskæftigelsesområdet.

- Jeg kender Region Midtjylland som en højt kvalificeret organisation og ser meget frem til jobbet som koncerndirektør. Det vil være nyt for mig at arbejde i en region, men jeg har gennem de seneste cirka ti år arbejdet i tæt samspil med regionen på sundhedsområdet. Disse relationer og den indsigt vil være et godt fundament, siger Anders Kjærulff.

Stillingen som koncerndirektør i Region Midtjylland blev ledig, da Christian Boel tidligere på året blev ansat som regionsdirektør i Region Nordjylland.

Direktionen i Region Midtjylland består fra 1. januar af regionsdirektør Pernille Blach Hansen, koncerndirektør Ole Thomsen og koncerndirektør Anders Kjærulff.

I Region Midtjylland får Anders Kjærulff det overordnede ansvar for Psykiatri og Social, Regional Udvikling, Præhospitalet, Indkøb & Medicoteknik, Koncern Kvalitet, Koncernøkonomi, Koncern HR og større byggerier.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt