Aarhus Universitetshospital får ny sygeplejefaglig direktør

KORT NYT8. JUL 2021 12.34

MIDTJYLLAND: Sygeplejefaglig direktør på Sydvestjysk Sygehus Susanne Lauth rykker til samme stilling på på Aarhus Universitetshospital fra 1. september. Her afløser hun Inge-Pia Christensen, der gik på pension den 1. april. 

Foto: Region Syddanmark

Inden Sydvestjysk Sygehus var 58-årige Susanne Lauth vicedirektør på Sygehus Vendsyssel og Sygehus Thy-Mors. Med ansættelsen på AUH kommer hun sammen med de to lægefaglige direktører Jørgen Schøler Kristensen og Claus Thomsen samt hospitalsdirektør Poul Blaabjerg.og hospitalsdirektøren til at udgøre den øverste ledelse for universitetshospitalets mere end 10.000 medarbejdere.

- Fokus er at give patienterne den ypperste behandling og pleje. Det er et stærkt afsæt, som jeg gerne vil bidrage til fortsat at udvikle og fastholde gennem god drift, udvikling, uddannelse og forskning, så hospitalet kan forblive en del af den internationale hospitalselite og AUH både kan fastholde og tiltrække dygtige og ambitiøse ledere og medarbejdere til gavn for patienterne, siger Susanne Lauth, der har to voksne, udeboende børn og bor i Vejle med sin mand.

ibs