Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

500.000 på e-Boks trods forvirring

Men eDag3 kampagnen virkede ikke mærkbart - og mange budskaber har skabt forvirring om kampagnens hovedbudskaber

Den 1. maj 2011 har antallet af brugere, der har valgt at modtage post fra alle offentlige myndigheder rundet en halv million. Det er en stigning på 125 pct., siden man 21. marts 2011 begyndte at spørge alle e-Boks brugere, om de vil have digital post fra det offentlige, oplyser Økonomistyrelsen..

Det er nu muligt at se informationer om digital post og NemSMS på borger.dk. Myndigheder kan hermed linke direkte fra egne hjemmesider til information om digital post og NemSMS.

På borger.dk kan borgere se en film om, hvordan de tilmelder sig digital post og NemSMS, læse om hvordan man synkroniserer den digitale postkasse med e-Boks og få svar på spørgsmål om digital post.

Som bekendt kulminerede eDag3 under overskriften "Nem adgang til det offentlige på nettet" den 1. november 2010. Nu er evalueringen af eDag3 kampagnen klar.

Evalueringen af kampagnen viser overordnet, at kendskabet til borger.dk er vokset ligesom brugen af selvbetjening steg i kampagneperioden.

Desværre har kampagnens mange budskaber skabt forvirring om kampagnens hovedbudskaber. Det er heller ikke tilfredsstillende, at brugeroptaget for digital post ikke steg bemærkelsesværdigt under eDag3 kampagnen.

ka