Håndskrevne kruseduller i bunden af alle breve. Først bliver brevet skrevet på computeren. Så bliver det printet ud, skrevet under med kuglepen for at blive skannet ind igen og sendt elektronisk. Sådan vil mange kommuner fortsat håndtere elektronisk post til borgere og virksomheder. Og dermed går de glip af en del af de besparelser, som overgangen til e-Boks skulle have givet, skriver HK/Kommunal.
Thomas Jakobsen, direktør for borgerservice i København, siger til Ritzau, at alene Københavns Kommune går glip af besparelser på op mod 20 millioner kroner på grund af misforståelsen.
Kommunerne må gerne bruge en indskannet version af medarbejdernes underskrifter, men i følge Jakob Harder, centerchef i KL, så vil det kræve en stor investering i kommunerne, hvis de skal have et system, der kan håndtere alle medarbejderes underskrifter i digital form. Og dermed kan en del af besparelserne ved digitaliseringen ende med at gå tabt.
tj
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra DK Medier.