Skoleleder bliver ny skolechef i Holstebro

KORT NYT29. JAN 2020 10.13

HOLSTEBRO: Det er et kendt ansigt, der overtager chefjobbet i Holstebro Kommune. 42-årige Peter Fogde Mikkelsen er i dag ansat som skoleleder ved Halgård Skole og har været det siden 2016. Den nye skole- og rådgivningschef kommer til at stå i spidsen for cirka 1.000 medarbejdere og ledere samt et budget på omkring 0,5 mia. kr. for kommunens cirka 7.900 børn i alderen 6-16 år. 

11 kandidater havde lagt billet ind på jobbet. Valget faldt altså på Peter Fogde Mikkelsen, som har en bred baggrund inden for primært skoleverdenen. Han er uddannet lærer fra Nr. Nissum Seminarium og har derudover en kandidat i pædagogisk sociologi (cand.pæd.soc). Han har blandt andet sin lærererfaring fra forskellige efterskoler. I tre år var han leder af Vestsalling Skole og Dagtilbud og har altså fra 2016 været skoleleder i Halgård. 

Peter Fogde Mikkelsen er gift, har tre børn på 13, 16 og 18 år. Natur- og kulturoplevelser, løbeture, skønlitteratur og Premier League kampe på tv fylder i Peter Fogde Mikkelsens fritid.

ka
 
 
 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev