Nyt musikhus og koncertsal til kommunalt gymnasium

KORT NYT28. NOV 2019 7.18

KØBENHAVN: A.P. Møller Fonden bevilger 25 mio. kr. til nyt musikhus til Sankt Annæ Gymnasium, der det eneste kommunale gymnasium i Danmark. De nye lokaler skal sikre, at Sankt Annæ Gymnasium fortsat kan udklække fremtidige musikalske talenter, lyder det fra Københavns Kommune.

- Det er fantastisk glædeligt, at en stor fond som A.P. Møller Fonden vil støtte, at Sankt Annæ Gymnasium får sit helt eget musikhus. Musik er skolens hjerteblod, og skolen udvikler og udklækker hvert år musiktalenter på internationalt niveau. Med musikhuset får skolen de bedste rammer for at udfolde de musikalske ambitioner endnu mere og synliggøre udadtil, at Sankt Annæ er en musikbastion for børn og unge, siger overborgmester Frank Jensen (S). 

Københavns Kommune er allerede i gang med en totalrenovering af Sankt Annæ Gymnasium. Med støtten bliver der bygget et nyt musikhus med kammermusiksal og øve- og musiklokaler. Tilbygningen vil på de foreløbige skitser opføres i to etager og bestå af både øvelokaler, undervisningslokaler og en kammermusiksal. 

esl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt