Ny melding på vej fra statsministeren: Pressemøde kl. 15

Et pressemøde med Mette Frederiksen (S) har været ventet i denne uge. Det holdes allerede i dag. Se det her på DK Nyt.
23. MAR 2020 13.08
TEMA: Corona

Partilederne fra Folketingets partier har været indkaldt til orientering i Statsministeriet tidligere i dag, men hvad statsminister Mette Frederiksen (S) konkret har at sige på et pressemøde i dag kl. 15 er foreløbig uvist.

Et godt gæt vil dog være en forlængelse af restriktionerne i forhold til skoler og butikker og forsamlinger i det offentlige rum, men om den ledsages af skærpelse eller lempelse og/eller restriktioner på nye områder er uvist. Af indkaldelsen til pressemødet fremgår kun helt udetaljeret, at det er corona det handler om.

Statministerens tidligere pressemøder under coronakrisen har gjaldt loft over forsamlinger på først 1.000 mennesker, så 100 og nu senest blot 10, desuden lukning af skoler og hjemsendelse af offentligt ansatte, lukning af grænserne og i sidste uge begrænsninger for butikker.

Foruden anvisninger til offentligheden har statsministeren også brugt sine pressemøder til at forklare myndighedernes dispositioner, og her kunne de skiftende teststrategier og håndteringen af forsyningen af testudstyr være mulige emner. DK Nyt rapporterer fra pressemødet, som desuden streames på DK Nyts forside.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job