Jammerbugt:
Kritik af økonomiudvalgs håndtering af - kritik

JAMMERBUGT: Det konservative medlem af økonomiudvalget i Jammerbugt Kommune Jørgen Ravn Christensen kritiserer den måde, udvalget på to møder har behandlet en sag med omfattende beskyldninger om bl.a. manipulation med kommunens økonomi, skriver Nordjyske.

Beskyldningerne om økonomisk manipulation og en ledelsstil baseret på frygt er kommet fra den tidligere stabschef Michael Binderup og har ført til to møder i økonomiudvalget. Jørgen Ravn Christensen (K) mener ikke, at processen her er gået ordentlig til og kritiserer, at møderne ikke figurerer i det digitale aftalesystem, og at medlemmerne først fik udleveret et omfattende materiale ved selve mødet.

- Problemet er, hvis vi skal træffe vigtige beslutninger, men kun får meget, meget kort tid til at se det materiale, vi skal træffe beslutningen ud fra, så bliver det jo ikke den bedst mulige beslutning, der træffes. Hvis ikke man har modet til at sige fra på sådan et møde, kan man let ryge med hen i en retning, siger Jørgen Ravn Christensen. Borgmester Mogens Chr. Gade (V) siger til avisen, at det skyldes tidspres, at materialet ikke blev udleveret på forhånd, og at økonomiudvalget vil komme med en udmelding om sagen.

Kritikken fra den tidligere stabschef Michael Binderup kom frem første gang i en artikel 19. maj i Nordjyske.

cwa