Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
I Silkeborg Kommune skal der findes ny koncerndirektør til at overtage, når Hanne Ahrens går på pension ved udgangen af juni.
Foto: Silkeborg Kommune

Koncerndirektør i Silkeborg går på pension

Hanne Ahrens går på pension til sommer efter 14 år i Silkeborg Kommunes direktion.

SILKEBORG: Koncerndirektør i Silkeborg Kommune, Hanne Ahrens, går på pension med udgangen af juni, oplyser kommunen. Hun har været en del af direktionen i Silkeborg siden kommunalreformen i 2007.

Som koncerndirektør har Hanne Ahrens ansvaret for børne-, familie- og skoleområdet, kultur og borgerservice, beskæftigelsesområdet og Socialtilsyn Midt. Hun er 62 år og blev i 1984 uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus med undervisning i byplan, kommune- og regionsplanlægning.

Gennem 37 år har hun haft en række poster i forskellige kommuner, heraf 26 år som leder. Da hun ved kommunesammenlægningen kom til Silkeborg, kom hun fra en stilling som kommunaldirektør i den daværende Them Kommune siden 2001.

- Hanne Ahrens har som kommunaldirektør i Them Kommune og koncerndirektør i Silkeborg Kommune været med til at præge Silkeborg Kommune gennem to årtier. Hun var en drivkraft ved etableringen af den nye Silkeborg Kommune og dannelsen af en ny fælles kultur, siger kommunaldirektør Lone Lyrskov.

Kommunen oplyser, at stillingen, der nu bliver ledig, vil blive slået op hurtigst muligt.

mh