Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Silkeborg-direktør vender hjem efter udejob i Aarhus og Billund
Foto: Silkeborg Kommune

Silkeborg-direktør vender 'hjem' efter udejob i Aarhus og Billund

Lauge Clemmensen ansat som ny koncerndirektør.

SILKEBORG: Silkeborg Kommune har ansat Lauge Clemmensen som ny koncerndirektør for Sundhed og Omsorg, Social samt Teknik og Miljø. Han kommer fra en stilling som direktør for Teknik og Stabe i Billund Kommune.

Lauge Clemmensen er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet og har en Master i Offentlig Ledelse, FMOL. Foruden direktørstillingen i Billund Kommune har han ledererfaring som sekretariatschef i Aarhus Kommune og før da gennem næsten ti år i Silkeborg Kommune som først udviklingskonsulent og senere stabsleder.

Han og hans nye arbejdsgiver kender således hinanden godt, og mens kommunaldirektør Lone Lyrskov glæder sig til at byde ham velkommen tilbage, ser han også selv frem til at returnere til den kommune, der gav ham hans første lederjob, og hvor han er bosat.

Silkeborg Kommune sagde ved årskiftet farvel til direktør Anders Kjærulff, der blev koncerndirektør i Region Midtjylland, og ved udgangen af februar til direktør Jann Hansen, der gik på pension. Sammenfaldet blev benyttet til at spare en direktørstilling, så med Lauge Clemmensens tiltræden pr. 1. maj er direktionen igen fuldtallig.

mk