dkmedier
dkindkob
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
doi

Kalundborg går til Ankestyrelsen i principsag om handicapbolig

Handicappets forældre har vundet to klager i boligsag, men Kalundborg Kommune vil nu afprøve, hvor langt det frie boligvalg rækker
3. JUN 2011 10.56

KALUNDBORG: Kalundborg Kommune retter sig fortsat ikke efter Det Sociale Nævns afgørelse i en boligsag, hvor hjerneskadede Jacob Kjær og hans forældre har besluttet endnu en gang at anmelde kommunen til politiet, skriver Kalundborg Folkeblad. Nu går kommunen nemlig til Ankestyrelsen.

På trods af en afgørelse fra Det Sociale Nævn, afviser kommunen at lade ham bo i en handicapbolig i Dianalund under Kolonien Filadelfia.I stedet tilbyder kommunen ham en billigere bolig i Klostermosen i Kalundborg, som Jacob Kjær og hans forældre ikke mener dækker hans behov.

Kommunen indbringer Det Sociale Nævns afgørelse for Ankestyrelsen, da den tolker den til at være af generel og principiel betydning.

Politiken skriver, at boligen i Filadelfia vil koste en ekstra halv million om året, og at 
Kalundborg for få dage siden har sendt en anke til den højeste instans på området, Ankestyrelsen, for at få en principiel afgørelse i den konkrete sag af, hvor langt det frie boligvalg rækker.

ka

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.

Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt

Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.

https://www.dknyt.dk/artikel/kalundborg-gaar-til-ankestyrelsen-i-principsag-om-handicapbolig

GDPR