Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Kalundborg går til Ankestyrelsen i principsag om handicapbolig

Handicappets forældre har vundet to klager i boligsag, men Kalundborg Kommune vil nu afprøve, hvor langt det frie boligvalg rækker
3. JUN 2011 10.56

KALUNDBORG: Kalundborg Kommune retter sig fortsat ikke efter Det Sociale Nævns afgørelse i en boligsag, hvor hjerneskadede Jacob Kjær og hans forældre har besluttet endnu en gang at anmelde kommunen til politiet, skriver Kalundborg Folkeblad. Nu går kommunen nemlig til Ankestyrelsen.

På trods af en afgørelse fra Det Sociale Nævn, afviser kommunen at lade ham bo i en handicapbolig i Dianalund under Kolonien Filadelfia.I stedet tilbyder kommunen ham en billigere bolig i Klostermosen i Kalundborg, som Jacob Kjær og hans forældre ikke mener dækker hans behov.

Kommunen indbringer Det Sociale Nævns afgørelse for Ankestyrelsen, da den tolker den til at være af generel og principiel betydning.

Politiken skriver, at boligen i Filadelfia vil koste en ekstra halv million om året, og at 
Kalundborg for få dage siden har sendt en anke til den højeste instans på området, Ankestyrelsen, for at få en principiel afgørelse i den konkrete sag af, hvor langt det frie boligvalg rækker.

ka