I løbet af projektperioden på to år har mindst 1500 børn været logget på BørneLinket, som har været åben tre gange tre timer om ugen under overvågning af en moderator. Børns Vilkår har drevet BørneLinket, og Servicestyrelsen har været tovholder og lavet den afsluttende erfaringsopsamling.
Projektet viser, at den anonyme, uforpligtende og fleksible kommunikationsform har nogle klare fordele. Børnene behøver fx ikke være bange for at komme til at græde, når de skal fortælle om volden, og for nogle er det også en fordel, at de kan logge ud og ind af samtalen, som det passer dem, oplyser Servicestyrelsen.
Dog viser projektet også, at en del af de børn, der er mest belastet af oplevelser med vold, ikke har overskud til at chatte med andre om deres problemer. Disse børn har mere søgt en en-til-en chat med den voksne moderator.
Projektet er en del af Handlingsplan til bekæmpelse af mænds vold mod kvinder og børn i familien 2005-2008.
Erfaringsopsamlingen 'Jeg ved bar' ikk' hvordan jeg ska' få det sagt'
ka
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra DK Medier.