Handicapchauffør anholdt og fængslet for overgreb på flere børn

Greve og Roskilde kommuner er i kontakt med politiet om 60-årig mand, der blev anholdt tirsdag. OPDATERET: Den anholdte varetægtsfængslet i et grundlovsforhør onsdag.

GREVE / ROSKILDE: En handicapchauffør har udnyttet sit arbejde til at begå flere overgreb mod børn og unge, mener Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden, der er 60 år, fremstilles i grundlovsforhør onsdag ved Retten i Roskilde. Han blev anholdt tirsdag. Sigtelsen handler om voldtægt af børn under 12 år.

Retsmødet blev holdt bag lukkede døre og er endt med, at manden er blevet varetægtsfængslet til 2. april, oplyser politiet. Hvordan han stiller sig til sigtelserne, ønsker politikommissær Kim Løvkvist ikke at udtale sig om.

Den 60-årige arbejder som handicapchauffør i Roskilde og i Greve, og politiet er ifølge en pressemeddelelse i tæt kontakt med kommunerne om sagen. Manden sigtes også for at have bestilt og betalt for livestreaming af overgreb på børn under 12 år i udlandet.

I hans hjem har politifolk beslaglagt en del materiale, som skal undersøges nærmere. Endnu er der langt fra et overblik over sagen, lyder det fra politikommissær Kim Løvkvist.

- Vi er på et meget tidligt stadie i efterforskningen, og politiets fokus har været at skride hurtigt ind for at forhindre yderligere overgreb, siger han i en pressemeddelelse.

- Der ligger en stor efterforskningsmæssig opgave foran os, tilføjer Kim Løvkvist.

Ritzau

OPDATERET kl. 11.45 med afsnittet om udfaldet af grundlovsforhøret.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev