Frederiksberg åbner laboratorie for bæredygtighed

KORT NYT12. MAJ 2021 13.49

FREDERIKSBERG: Til september åbner Frederiksberg Kommune et bæredygtighedslaboratorie, hvor borgere kan medvirke til at udvikle nye bæredygtige løsninger til byen. I arbejdet med at drive det nye laboratorie indgår også Station, der er et lokalt innovationshus drevet af studerende. Det skriver kommunen.

Bæredygtighedslaboratoriet skal styrke samarbejdet mellem det offentlige, uddannelsesinstitutionerne, private virksomheder og borgere om at finde konkrete løsninger inden for klima og bæredygtighed. Når laboratoriet åbner til september, er det i forbindelse med en konference om bæredygtighed. Indtil da er det muligt at indsende idéer til laboratoriet.

- Ingen idé eller udfordring er for lille eller stor – det kan være alt fra en deleordning i en lille andelsboligforening til fremtidens mobilitet eller elforsyning, der går på tværs af kommunens grænser. De fleste af os går rundt med idéer eller udfordringer, som vi støder på i vores dagligdag. Med Bæredygtighedslaboratoriet gør vi det nemt for alle på Frederiksberg at gøre noget ved det, siger direktør for Station Maria Flora Andersen.

mh