Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Flemming Storgaard genvalgt som formand

Den 46-årige økonomidirektør i Ikast-Brande Kommune genvalgt som økonomidirektørernes formand
9. NOV 2011 22.48

Økonomidirektørforeningen holdt onsdag årsmøde og generalforsamling i Nyborg. Generalforsamlingen tilsluttede sig bestyrelsens indstilling om genvalg af den 46-årige økonomidirektør Flemming Storgaard, Ikast-Brande Kommune, som økonomidirektørernes formand.

Flemming Storgaard ser frem til at fortsætte arbejdet som foreningens formand.

- Jeg er meget glad for arbejdet i foreningen. Vi har et godt samarbejde, og jeg er stolt af, at vi i Økonomidirektørforeningen allerede nu har tradition for mange, relevante aktiviteter og tilbud til vores medlemmer, siger Flemming Storgaard og fortsætter:

- Såvel god økonomistyring som god ledelse bliver kontinuerligt vigtigere, når vi skal skabe de store resultater, som vore kommunalbestyrelser forventer af os. Sammen med den øvrige bestyrelse vil jeg arbejde for, at foreningens aktiviteter understøtter både kommunernes styring og økonomidirektørernes lederrolle, siger altså den genvalgte formand.

Den øvrige bestyrelse består af:

• Dorthe Randeris, Lyngby-Taarbæk Kommune
• Alice Jeppesen, Solrød Kommune
• John Jensen, Svendborg Kommune
• Klaus Christiansen, Viborg Kommune
• Ole Helk, Morsø Kommune

Økonomidirektørforeningen er en chefforening, der organiserer de kommunale økonomiansvarlige direktører og -chefer. Foreningen tæller 166 medlemmer. Sekretariatsbetjeningen vil med genvalget af formanden uændret blive varetaget af Ikast-Brande Kommune.

mou