To måneder efter lancering af mit.dk:
E-boks er fortsat danskernes foretrukne digitale postkasse

KORT NYT13. JUN 2022 14.25

E-Boks tabte i 2019 udbuddet til en værdi af 202 mio. kr. om at levere digital post fra det offentlige til Netcompany. Men snart tre måneder efter lanceringen af Netcompanys platform mit.dk, er der stadig 4,5 mio. danskere, der benytter sig af e-Boks, mens blot knap 500.000 er skiftet over til mit.dk, skriver Version2.

E-Boks har fået lov til fortsat at levere en såkaldt visningsklient af Digital Post fra det offentlige. På trods af at blot 500.000 indtil videre er begyndt at benytte mit.dk, er man godt fint tilfreds hos Netcompany. 

- Vi er selvfølgelig super glade for, at danskerne har taget mit.dk til sig fra starten. Det skal ses i lyset af, at Netcompany ikke har gjort meget for at promovere løsningen. Derfor er vi også meget tilfredse med starten. Det er ikke meget mere end to hele måneder, vi har været i produktion, og vi har i flere uger ligget på top tre over de mest downloadet apps i Danmark, siger partner hos Netcompany Thomas Demant. Han mener, at årsagen til at mange endnu ikke har skiftet løsning er, at det er besværligt at skifte. 

amp