Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Dramatisk omstrukturering: 18 færre daginstitutioner i Esbjerg

Og 56 ledere bliver til 38, når omstruktureringen gennemføres ved årsskiftet

ESBJERG: Antallet af dagsinstitutioner vil om kort tid blive reduceret markant i Esbjerg Kommune. I dag er der 56 dagsinstitutioner. Fra og med 1. januar 2012 er dette tal reduceret til 38 enheder. Som et led i omstruktureringen, vil der tilsvarende ske en reduktion i antallet af ledere fra 56 til 38.

Det oplyser kommunen i en kortfattet pressemeddelelse. 

Formålet med den nye struktur med større enheder og dermed også færre ledere, er at fastholde fokus på det pædagogiske arbejde med børnene, sætte fokus på ledelse og sikre enhedernes økonomiske bæredygtighed.

- Vi har arbejdet intensivt med udviklingen af den nye struktur, og jeg er glad for, at den nu er faldet på plads. Lederne har givet udtryk for, at de glæder sig til at komme i gang med at arbejde i den nye organisering, siger Karin Christensen, der er Dagtilbudschef i Esbjerg Kommune.

- Nu er der mange praktiske ting, der skal ordnes. Vi skal have en gnidningsfri overgang til den nye struktur, for at fokusere på vores vigtigste opgave, det pædagogiske arbejde med børnene, siger dagtilbudschefen.

mou 

Se oversigt over de nye institutioner og hvem der er dagsinstitutionsleder og daglig pædagogisk leder her