Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

DF'er mener, skovrydning bør afvente EU

Morten Messerschmidt: Miljøministeren bør vente på domstolens og EU-kommissionens afgørelse

THISTED: Dansk Folkepartis tidligere energiordfører og nu medlem af Europaparlamentet, Morten Messerschmidt, mener, at regeringen forhaster sig i sagen om fældningen af skovarealet ved Østerild.

Og han mener, at man bør vente på at domstolene har haft tid til at se sagen ordentligt igennem og EU-kommissionen er kommet med deres udtalelse i sagen.

Morten Messerschmidt siger:
- Hvad er problemet? Hvorfor venter regeringen ikke bare de tre uger, det tager for domstolen at komme med en endelig afgørelse, og EU kommissionen får set de forskellige sager igennem.

- Lovgivningsarbejde tager tid og i så penible sager som denne, hvor man vil bygge kæmpe vindmøller i et naturbeskyttet område, bør man selvfølgelig afvente en ordentlig og sikker afgørelse. Alt andet er kynisme og manglende empati for de folk, som bor i området.

- Jeg undrer mig over miljøministerens og socialdemokraternes tilgang til denne sag, som jeg tror har mere at gøre med at få skabt en politisk sejr på klimaområdet, end det egentlig handler om, at finde den bedste løsning, siger altså Morten Messerschmidt.

mou