Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Borgerne skal vide alt om rådshusbyggeri

Egedals rådhusbyggeri er på vej ind i en afgørende politisk proces. Nu åbner kommunen en særlig afdeling på hjemmesiden med bl.a. grundlaget for planen

EGEDAL: - Der er mindst 10 gode grunde til at opføre et nyt rådhus og sundhedscenter i området ved Egedal Station. Bedre økonomi og mindre energiforbrug er et par af dem.

Sådan lyder præsentationen af en række nye sider på egedalkommune.dk, der løbende vil fortælle borgerne om Egedal Kommunes planlagte byggeri af et nyt rådhus og sundhedscenter, og dermed bidrage til, at borgerne accepterer byggeriet.

Borgmester Willy Eliasen (V) håber, at de nye sider kan være med til at skabe større åbenhed og formidle mere viden om byggeprojektet.

- Det er vigtigt, at borgerne - fra start til slut - bliver godt og grundigt informeret om alle aspekter af rådhusbyggeriet. På vores hjemmeside bliver det nu nemmere at følge med i hver gang der sker noget nyt i processen. Og så får borgerne direkte adgang til en væsentlig del af de informationer, der ligger til grund for, at et flertal i kommunalbestyrelsen ønsker at bygge huset, forklarer Willy Eliasen og tilføjer:

- Jeg er sikker på, at borgerne ved at få adgang til det samme materiale som kommunalpolitikerne, vil få øjnene op for, at det må alle måder er en gevinst for Egedal Kommune med et nyt rådhus og sundhedscenter.

De nye sider om rådhuset og sundhedscenteret åbnede tirsdag og kan ses her:
egedalkommune.dk/om-kommunen/nyt-raadhus-og-sundhedscenter.

Hjemmesidens nye sider rummer bl.a. en pixi-præsentation af forslaget til byggeprogram, som kommunalbestyrelsen skal behandle på næste  møde.

Byggeprogrammet fastlægger, hvilke overordnede krav Egedal Kommune stiller til byggeriet og dermed til de fem virksomheder, der er blevet prækvalificeret til at byde på opgaven i slutningen af maj.

mou