Esbjerg henter ny direktør i Tønder
Foto: Tønder Kommune

Esbjerg henter ny direktør i Tønder

Esbjergs nye direktør for Teknik & Miljø, Erik Jespersen, kommer fra en stilling som direktør i Tøndermarsk Initiativet og tidligere direktør i Aarhus-skandalesag
18. DEC 2018 6.10

ESBJERG: Pr. 1 februar 2019 tiltræder Erik Jespersen som ny direktør for Teknik & Miljø i Esbjerg Kommune, oplyser kommunen. Han afløser direktør Hans Kjær, der stopper med udgangen af januar.

Erik Jespersen har mere end 20 års erfaring i den kommunaltekniske sektor, senest som direktør for Tøndermarsk Initiativet og ellers som direktør for Teknik & Miljø i Aarhus Kommune. En stilling han blev afskediget fra i sommeren 2017 i forbindelse med en række sager om bestikkelse, underslæb og tjenesteforsømmelse ved indkøb og sponsoraftaler.

Herefter hentede Tønder Kommune Erik Jespersen som direktør for Tøndermarsk Initiativet, og nu ny ryger han til en toppost i Esbjerg.

Han er uddannet landinspektør fra Aalborg Universitet, har en Master of Public Administration og har haft lignende stillinger i Fredericia og Slagelse kommuner. Ifølge borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) har kommunen 'brug for en kompetent direktør med den rette erfaring i bagagen':

- Erik Jespersen har desuden et godt kendskab til forholdene i Vestjylland igennem sit arbejde som projektdirektør for Tøndermarsk Initiativet, og så er det jo også en fordel, at Erik kender til energibranchen gennem sin tidligere ansættelse hos Mærsk Olie og Gas, siger han.

eo

 

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt