Universitets-direktør skal sælge it til kommmuner og regioner

Direktøren for Aarhus Universitet, Handels- og IngeniørHøjskolen i Herning, Erik Ernø-Kjølhede, har fået nyt job
KORT NYT1. FEB 2011 13.21

SILKEBORG/HERNING: Erik Ernø-Kjølhede er blevet ansat i Silkeborg Data, som er en privat it-virksomhed, der udvikler og leverer lønstyrings- og planlægningssystemer til den offentlige sektor, dvs. primært regionerne (herunder sygehusene), kommunerne og gymnasier/andre uddannelsesinstitutioner.

Erik Ernø-Kjølhede skal være medlem af direktionen for Silkeborg Data og leder for kundeserviceafdelingen, som leverer vejledning og støtte til brugerne af Silkeborg Datas systemer.

- Jeg har haft 10 gode år på AU-HIH, så derfor er det naturligvis med en blanding af glæde og vemod, at jeg har takket ja til en anden stilling. Glæde, fordi jeg får lejlighed til at foretage et regulært sporskifte, som jeg synes er spændende, og vemod, fordi jeg har været meget glad for mine mange år på AU-HIH. Det har været enormt spændende at være en del af AU-HIH, og AU-HIH har været igennem en rivende og positiv udvikling i de år, jeg har været en del af holdet, udtaler Erik Ernø-Kjølhede.

Stillingen som direktør for AU-HIH vil nu blive slået op, og når Erik Ernø-Kjølhede er fratrådt, konstitueres nuværende vicedirektør Jan Laursen som direktør indtil stillingen er blevet besat.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt