Kolding nomineret til 'Energi- og miljøprisen 2011'

De to andre nominerede er Helsingør Energicenter og Københavns Lufthavne
KORT NYT17. JAN 2011 12.55

KOLDING/HELSINGØR: Da Energiforum Danmarks bestyrelse skulle vælge modtageren af årets Energi- og miljøpris, var der tre kandidater i feltet af 25 forslag, der på hver sin måde skilte sig markant ud.

Energiforum Danmarks formand Mads Bo Bojesen forklarer:

- De tre nominerede viser på hver deres måde engagement og nytænkning. Samtidig tager alle tre kandidater konsekvensen af deres holdninger til energibesparelser og fører indsatsen et niveau videre end de fleste.

Kolding Kommune imponerer ved gennem mere end 15 år konstant at forbedre og udvide sin energispareindsats. Kolding Kommune er gået fra energiforbedring af egne
bygninger, energibevidst projektering og grønne indkøb til involvering af borgere og lokalt erhvervsliv i energiforbedringer.

Helsingør Energicenter inspirerer med et samfundsengagement ud over det sædvanlige, når håndværkerne bag centret ikke bare udstiller produkter for forbrugerne, men også involverer sig i rådgivning og skoleundervisning. 

Klimakommissær Connie Hedegaard overrækker prisen på konferencen 'Energiforum 2011' på Hotel Nyborg Strand den 9. marts kl. 14.30, efter at alle tre kandidater har fortalt om deres indsats.

Læs mere

tj

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt