Lundgaard-konsulent sætter sig i kommunaldirektørstolen

47-årige Ole Bladt-Hansen skal vikariere i stillingen indtil Ringsted ansætter en ny kommunaldirektør
12. MAR 2010 14.41

RINGSTED: Ole Bladt-Hansen er tidligere kommunaldirektør i Tønder Kommune og arbejder i dag i Lundgaard Konsulenterne, der netop nu er konsulenter på opgaven med at finde både ny kommunaldirektør, ny økonomidirektør og ny børne- og kulturdirektør til Ringsted Kommune. Ole Bladt-Hansen har i øvrigt også tidligere vikarieret for kommunaldirektøren i Billund Kommune.

- Med Ole Bladt-Hansen får vi en vikar på posten i nogle måneder, som er en er-faren kommunaldirektør, og som i forvejen kender Ringsted Kommune godt. På den måde kan vi både fortsætte de projekter, der er sat i gang, og skabe en stabil overgang til den nye kommunaldirektør, siger borgmester Niels Ulrich Hermansen.

Ole Bladt-Hansen begynder i Ringsted Kommune efter påske den 6. april.

- Min opgave bliver først og fremmest at sikre fremdrift, kontinuitet og koordine-ring på alle niveauer. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tættere på de en-gagerede politikere, medarbejdere og ledere, som jeg dels har mødt, dels har hørt meget godt om. Jeg synes, Ringsted er en kommune med nogle meget spændende udviklingsperspektiver, siger Ole Bladt-Hansen.

Flere nye direktører
Ringsted Kommune skal have flere nye direktører i løbet af sommeren. Foruden ny kommunaldirektør overgår både børne- og kulturdirektør Torben Lyster Sørensen og økonomidirektør Karsten Kongstad til seniorstillinger i kommunen hen-holdsvis den 1. juli og den 1. august 2010 som led i en fratrædelsesordning, som de to direktører har indgået med Ringsted Kommune.

Torben Lyster Sørensen fortsætter som seniorkonsulent i Ringsted Kommune frem til udgangen af 2010, mens Karsten Kongstad fortsætter som seniorkonsulent i kommunen frem til den 1. marts 2012.

Midt i april bliver alle tre ledige direktørstillinger derfor opslået via Lundgaard Konsulenterne. Forventningen er, at den nye kommunaldirektør kan tiltræde den 1. august 2010 og at vedkommende deltager i ansættelsen af de to øvrige direk-tører.

tj

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt