DF'er smidt ud af partiet for voldsfantasier

Dansk Folkepartis nyvalgte medlem af kommunalbestyrelsen i Tårnby, Mathias Grøning, blev i går ekskluderet af partiet
19. FEB 2010 10.22

TÅRNBY: Det oplyser DF-partisekretær Poul Lindholm Nielsen til 180Grader.dk. Mathias Grøning har på en Facebook-side, der udtrykker modstand mod moskéer i Danmark fantaseret om vold rettet mod navngivne danskere, som deltager i byggeriet af en moské på Amager, skriver 180Grader.dk.

- Jeg fik fat i ham til en snak i går aftes, og så har han efterfølgende fået beskeden om, at partiets hovedbestyrelse har besluttet at ekskludere ham, siger Poul Lindholm Nielsen.

På Facebook-gruppens såkaldte 'væg' har Mathias Grøning nævnt arkitekt Bjarke Ingels, arkitektfirmaet BIG, entreprenør Kurt Thorsen og entreprenør Finn Bach som dem, der står bag byggeriet.

'Dette er kun et lille udsnit af danskere som er til salg. Der er en del værnemagere som uden tøven ville hjælpe muslimerne med deres gøren og laden.... men så må VI jo bare gøre som i 1944,' skriver Mathias Grøning, der også indtil i går var næstformand for Dansk Folkepartis Ungdom i København.

Tidligere i debatten på siden lægger Mathias Grøning et link til siden undallslund.wordpress.com. Her henvises til retsopgøret efter 2. verdenskrig, hvor 17 danske dødsdomme blev eksekveret ved skydning på det militære areal i skoven. Siden bringer et billede af et skur vedhæftet teksten, 'Her hænger vi forræderne til tørre i skuret'.

tj

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt