Snemaskiner udsolgt

Den hårde snevinter har betydet gyldne tider for forhandlere og fabrikanter af snerydnings-materiel, og nu meldes der om ventetid på nye maskiner
9. FEB 2010 11.48

Den hårde vinter er ikke alene hård ved den menige dansker. Også mange brancher - ikke mindst byggebranchen - vånder sig i kulden. Og kommunernes snerydningsbudgetter er for længst sprængt. Men i hvert fald en branche, kan glæde sig over vejret.

Og det er landets producenter og forhandlere af fejemaskiner og snerydningsmateriel. Flere steder meldes der nemlig nu om ventetid helt frem til april på levering af det eftertragtede udstyr, fortæller Erhvervsbladet.dk.

Firmaet H.C. Petersen med base i vestjyske Krogager ved Grindsted, der leverer maskiner til Danmark, Norge og Sverige, kan i øjeblikket melde udsolgt og en ventetid på to-tre uger, fordi nyt materiel skal skaffes fra andre producenter i Tyskland, Holland eller Frankrig.

Fra Fyn melder fejemaskine-producenten Texas A/S også om kimende telefoner, der har fået selskabets nye fejemaskine til 5.500 kroner til at forsvinde som varm kakao på en kold dag. Den seneste tid har det især været private, der har ringet firmaet op for at købe fejemaskinen.

- Vi har udsolgt af den til starten af april, så der er faktisk også private, der køber vores større model til 15.000 kroner, fortæller salgschef Lasse Nilsson til Fyns Amts Avis.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt