Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Web-tv fra Odsherreds byrådsmøder

Odsherred byråd indfører web-tv, hvor du både kan følge byrådsmøderne direkte på nettet og efterfølgende se de enkelte politiske punkter
27. JAN 2012 6.00

ODSHERRED: En række kommuner har allerede gennem flere år haft web-tv fra byrådsmøderne, hvor borgere, medarbejdere og alle andre interesserede både kan følge møderne direkte, mens de foregår, og bagefter gå ind og se de enkelte punkters behandling eller det samlede byrådsmøde i arkivet.

- Vi har drøftet mulighederne for web-tv i direktionen og økonomiudvalget, og nu foretager vi så en afprøvning. Hvis den falder ud til alles tilfredshed er jeg ret overbevist om, at vi går videre og får en fast installation af det fornødne tekniske udstyr i byrådssalen i Fårevejle, siger borgmester Thomas Adelskov (S).

- Jeg ser mange fordele i at have båndet vores byrådsmøder på denne måde. For det første giver det langt flere borgere mulighed for at følge med i møderne, også selvom man ikke har mulighed for selv at være til stede. Web-tv af byrådsmøderne vil kunne bruges i vores skoler og andre undervisningssammenhænge og i det hele taget til at styrke og understrege de demokratiske beslutningsprocesser, ja måske ligefrem stimulere interessen for vores kommune, samfund og politiske beslutningsproces.

Derudover vil enhver jo altid kunne se, hvad der blev sagt under behandlingen af de enkelte mødepunkter på en dagsorden, såfremt man ikke kan huske det eller kun har hørt et referat på anden hånd, tilføjer borgmesteren.

Det er firmaet Kommune TV fra København, som optager og udsender tirsdagens byrådsmøde. Allerede en time efter den direkte udsendelse vil byrådsmødet ligge i arkivet. Man kan se byråds-tv på www.odsherred.dk/tv