Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ny kommunaldirektør i Billund

Ole Bladt-Hansen er ikke helt ny på posten - under sammenlægningen i 2006 var han kommunaldirektør, indtil Tove Baisgaard trådte til
25. JAN 2012 10.28

BILLUND: Byrådet i Billund valgte i går 49-årige Ole Bladt- Hansen fra Ribe som ny kommunaldirektør. Han tiltræder 1. marts og ansættes på en åremålskontrakt.

- Vi var meget tilfredse med ansøgerfeltet, og Ole Bladt-Hansen er klart et tilvalg for os, siger borgmester Ib Kristensen (V). Kommunen havde i alt 30 ansøgere.

Ole Bladt-Hansen var fra 2003 til 2006 først konstitueret og senere fastansat som kommunaldirektør i Tønder, og faktisk har han også været kommunaldirektør i Billund. Det var i sammenlægningsperioden i 2006, hvor han via sin ansættelse hos Lundgaard Konsulenterne varetog stillingen i en periode indtil Tove Baisgaard tiltrådte.

- Jeg glæder mig rigtig meget til stillingen, og for mig står Billund med sit udviklingspotentiale og nærhed til borgere og erhvervsliv som noget af det mest spændende jeg kan forestille mig, siger Ole Bladt-Hansen.

Ærgrelse i Hedensted
Den nye kommunaldirektør kommer aktuelt fra stillingen som chef for teknik- og miljø i Hedensted.

- Jeg ville gerne have givet meget mere til Hedensted Kommune, som er en utrolig spændende virksomhed med en anderledes tilgang til tingene. Men nogle gange opstår der muligheder, som man ikke kan sige nej til. Dette er en af dem, og da man desværre ikke kan være to steder på én gang, har jeg virkelig måtte gå på kompromis med mine principper om ikke at løbe fra pladsen i utide. Derfor er det vigtigt for mig at sige, at det her er et helt fantastisk tilvalg og på ingen måde et fravalg, siger Ole Bladt-Hansen.

Og i Hedensted Kommune ærgrer man sig over at skulle sige farvel.

- Vi er utrolig kede af at skulle sige farvel til Ole allerede nu. Omvendt ønsker vi ham tillykke med hans nye stilling, ligesom vi ønsker Billund tillykke med, at det nu bliver dem, der får glæde og gavn af Oles mange kvaliteter, ligesom vi har haft det sidste lille års tid, siger kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller.

Hedensteds stilling som teknik- & miljøchef slås op med det samme. Vicekommunaldirektør Johan Stadil Petersen vil fungere som konstitueret chef fra den 1. marts og indtil en ny chef starter.

lcl

 

 

 

lcl