Ny direktør til Stevns Klint Besøgscenter

KORT NYT2. JUL 2021 13.47

STEVNS: 54-årige Steen Bonke Sørensen bliver direktør for Stevns Klint Besøgscenter. Han kommer fra en stilling som Global Director i G4S – verdens største sikkerhedsvirksomhed, og er også engageret i lokalt bestyrelsesarbejde i fx Stevns Erhvervsråd og Verdensarv Stevns.

Han kommer til at stå i spidsen for at opbygge besøgscentret, som åbner medio 2022 og fortæller historien om det meteornedslag for 66 mio. år siden, der var medvirkende til, at mere end 50 pct. af alt liv på Jorden uddøde, også dinosaurerne. Stevns Klint er Unesco Verdensarv, fordi det er det bedste sted i verden at se sporene fra det nedslag.

- Jeg ønsker at gøre en markant forskel for Stevns Klint Besøgscenter ved at skabe en bæredygtig forretningsmodel med afsæt i naturfaglig formidling af høj kvalitet. At spænde mellem at formidle den enestående historie og fungere som inkubator for oplevelsesøkonomien - og det skal jeg tilmed gøre sammen med Verdensarv Stevns’ dygtige medarbejdere. Vi skal i fællesskab sikre de besøgende en helt unik oplevelse, siger direktøren.

 ibs