Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

KMD henter direktør fra forlag

Tidligere topchef i Gyldendal skal styrke KMDs satsning på it i skolerne
29. MAJ 2012 6.25

KØBENHAVN: KMD styrker nu sit indtog i undervisningsmiddelbranchen ved at ansætte Gyldendals koncerndirektør Mathias Bruun. Det skriver Folkeskolen.

- Det er en vigtig pointe, at det er ikke for at starte forlagsvirksomhed, at KMD har grebet fat i mig. Det er for at sikre, at de digitale muligheder, der ligger rundt om indholdet, bringer indholdet ordentligt i spil, Og det er en spændende udfordring, specielt med de mange millioner, der bliver rullet ud, og som jo kun går til indholdet - lad os skabe nogle rammer og værktøjer, som sikrer, at indholdet bliver brugt bedst muligt, siger Mathias Bruun med henvisning til de 500 millioner, regeringen har sat af til styrkelse af it i skolen.

Den nu 45-årige Mathias Bruun blev sidste år koncerndirektør for hele Gyldendal-koncernen efter ti år som direktør for Gyldendal Uddannelse, den ene af de to største udbydere af undervisningsmidler til folkeskolen. Han er oprindelig uddannet lærer og blev senere journalist. Han har selv skrevet en stribe lærebøger, været uddannelseskonsulent i Dansk It og forlagsredaktør, før han i 2002 blev direktør for Gyldendal Uddannelse.

bi