Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ja tak, jeg vil gerne låne en PC

Siden Viborg Kommunes Demokratiudvalg i september 2010 begyndte at tilbyde udlån af pc'er til undervisning, har der været stor efterspørgsel
20. JAN 2012 10.27

VIBORG: 85. Så mange gange er sættet med de otte pc'er blevet brugt af borgere i Viborg Kommune siden september 2010. Og det er primært ældre borgere, der har vist interesse for pc'erne, og for dem er undervisning i deres eget nærmiljø en vigtig motivation til at komme i gang.

- Den store efterspørgsel viser, at der er et markant behov for at lære mere om it, og det er også derfor, vi har valgt at indkøbe et ekstra sæt til udlån, siger formanden for Demokratiudvalget, Niels Dueholm.

Niels Dueholm er meget glad for, at der er så stor lyst blandt borgerne til lære mere om computere - og at det rent faktisk er på borgernes egne initiativer, de lokale it-kurser kører. Samtidig mener han, det er rigtig positivt, at så mange frivillige med it-kundskaber har lyst til at hjælpe deres medborgere i lokalområderne.

- Jeg kan godt allerede nu løfte sløret for, at netop it og digitalisering bliver temaet for Demokratikonferencen i efteråret 2012, siger Niels Dueholm.

Foto: http://www.flickr.com/photos/silvery/5297464066/

lcl