Horsens kommunaldirektør rykker til Silkeborg
Peter Sinding Poulsen er 47 år, bor i Ry og har to voksne børn. Til sommer flytter han til Aarhus, hvor han har købt hus med sin kæreste.
Foto: Horsens Kommune

Horsens' kommunaldirektør rykker til Silkeborg

Peter Sinding Poulsen skal være direktør for Børn og Unge, Beskæftigelse og Kultur og Borgerservice i Silkeborg.

SILKEBORG / HORSENS: Horsens' kommunaldirektør, Peter Sinding Poulsen, rykker pr. 1. august til Silkeborg Kommune som direktør for Børn og Unge, Beskæftigelse og Kultur og Borgerservice. Det oplyser begge kommuner.

47-årige Peter Sinding Poulsen har været kommunaldirektør i Horsens siden 2017 og var inden da direktør for Uddannelse og Arbejdsmarked fra 2012. Tidligere har han også været ansat i Skanderborg Kommune. I Silkeborg afløser han Hanne Ahrens, der går på pension.

- Jeg har arbejdet ni år i Horsens Kommune, så det er tid til et skifte. Jeg ser meget frem til at blive en del Silkeborgs koncernledelsesmodel og kunne bidrage til den fantastiske udvikling, kommunen gennemgår i disse år, siger Peter Sinding Poulsen, der har boet det meste af sit liv i Søhøjlandet og gået på Silkeborg Gymnasium.

Han er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og har en Master i Offentlig Ledelse.

Horsens-borgmester Peter Sørensen (S) håber at kunne godkende ansættelsesudvalg og tidsplan for rekruttering af ny kommunaldirektør på denne side af sommerferien. 

ibs