Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Furesø mister direktør til Slagelse

Vini Lindhardt bliver efter otte år i Furesø nu uddannelsesdirektør i Slagelse
23. JUN 2011 9.39

FURESØ / SLAGELSE: Vini Lindhardt har som direktør haft ansvar for både børn og unge, beskæftigelse og økonomi og har siden etableringen af Furesø Kommune også fungeret som vicekommunaldirektør, oplyser Furesø Kommune.

I sin nye stilling som Uddannelsesdirektør i Slagelse Kommune får Vini Lindhardt udover ansvaret for skole, dagtilbuds- og beskæftigelsesområdet også ansvaret for Kultur & Fritid.

Borgmester Ole Bondo Christensen udtaler:
- Vini har været en nøgleperson først i den økonomiske genopretning i Farum Kommune og siden i fusionen af Værløse og Farum kommuner til Furesø Kommune. Hun har ydet en nærmest overmenneskelig indsats for at få styr på kommunen og bringe den fremad. Vini er indbegrebet af en god kollega og en loyal embedsmand. Hun har været en støtte og en stærk sparringspartner for både mig som borgmester og de udvalgsformænd, som hun har haft.

Kommunaldirektør Klaus Majgaard udtaler:
- Vi kommer til at savne Vini. Hun har på alle måder været et aktiv for kommunen. Hun har ydet en uvurderlig indsats i vores arbejde med stram økonomistyring og budgetoverholdelse, og hun har samtidig stået bag nogle af de store udviklingsprojekter, som vi har sat i søen. Vi ønsker hende al mulig held og lykke i hendes nye job. 

Vini Lindhardt tiltræder sin nye stilling i Slagelse den 1. august.

ka