Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Fonde sikrer nyt musikhus til 33 mio. kr.

KORT NYT2. JUN 2020 6.36

KØBENHAVN: Via 33 mio. kr. gennem tre fondsbevillinger er det lykkedes Sankt Annæ Gymnasium at sikre tilstrækkelige midler til at bygge et musikhus, som skal være med til at skabe de bedste rammer for at udvikle fremtidens musiktalenter. Første spadestik til det nye musikhus forventes at ske i foråret næste år med håb om, at byggeriet kan indvies i sommeren 2022, skriver TV2 Lorry.

I efteråret modtog Sankt Annæ Gymnasium ca. 25 mio. kr.  til byggeriet af A.P. Møller Fonden. Men det var ikke helt nok, og først nu er finansieringen kommet i hus, efter at skolen har modtaget to ekstra bevillinger på i alt 8,5 mio. kr. fra Augustinus Fonden og Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, oplyser Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

- Det er en rigtig god nyhed, at førende fonde i dansk kulturliv er med til at finansiere byggeriet, så vores unikke musikinstitution får sit helt eget musikhus. Jeg glæder mig til at følge opførelsen af byggeriet og se det endelige resultat, som samtidig vil være med til at blåstemple det fyrtårn, som skolen er både i en dansk og international kontekst, siger børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen (S).

MG