Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
Cirkuspladsen i Allinge plejer at spille en central rolle under Folkemødet, men bliver måske lige så øde i juni i år.
Foto: Nils Meilvang, Ritzau Scanpix

Folkemødet er aflyst på grund af corona

Coronavirusset aflyser nu også demokratiets folkefest, Folkemødet på Bornholm, som skulle have løbet af stablen til juni.
3. APR 2020 15.02

BORNHOLM: Foreningen Folkemødet oplyser fredag eftermiddag, at Folkemødet 2020 aflyses. Det sker som følge af coronakrisen. Det fortæller formand Jann Sjursen.

- Foreningen Folkemødet er dybt berørt af de konsekvenser beslutningen får, for både arrangører, leverandører og forventede deltagere på Folkemødet og mange, mange flere - og ikke mindst for de konsekvenser, beslutningen får for Bornholm, siger Sjursen på Folkemødets hjemmeside.

I stedet løber næste folkemøde af stablen 17.-20. juni 2021.

- Vi ses igen til Folkemøde i Allinge den 17.-20. juni 2021 – velvidende at det vil kræve, at vi – sammen med gode kræfter - i den kommende tid finder løsninger på de konsekvenser, aflysningen får for Foreningen Folkemødets økonomi. Det er ingen tvivl om at vi er afhængige af fortsat støtte fra vores gæster, arrangører og partnere, siger Jann Sjursen.

Folkemødet vil melde ud, når man har mere information om de økonomiske konsekvenser samt til dem, der har bestilt plads på Folkecampen eller haft et eventsted.

ibs