Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

DSB-formand trækker sig

Af helbredsmæssige årsager, lyder det fra bestyrelsesformanden, der på det seneste har været centrum i sagen om kuldsejlet økonomi i det statsejede transportselskab og datterselskabet DSBFirst
26. APR 2011 13.25

DSB's bestyrelsesformand, Mogens Granborg, har netop meddelt transportministeren og DSB's ledelse, at han trækker sig fra posten som bestyrelsesformand på DSB's virksomhedsmøde, oplyser DSB.

I sit afskedsbrev til transportministeren skriver Mogens Granborg blandt andet:
'Den sidste tid har været meget helbredsmæssigt belastende for min familie og mig, og jeg nåede, da jeg kom hjem efter bestyrelsesmødet sent i aftes, til den konklusion, at jeg af helbredsmæssige årsager er nødt til at trække mig som bestyrelsesformand.

Jeg er naturligvis indstillet på at hjælpe ministeriet og bestyrelsen med afslutningen af de igangværende undersøgelser, og jeg vil selvfølgelig medvirke til at overlevere til en ny formand.'

Mogens Granborg blev bestyrelsesformand i DSB i 2002. Han startede sin erhvervskarriere i FDB, Incentive og Carlsberg, inden han i 1989 kom til Danisco, hvor han var direktionsmedlem i Danisco og koncerndirektør i Danisco Sugar.

ka